пятница, 8 августа 2014 г.

Ложка дьогтю в бочці меду


Відкриття нового магазину в маленькому селищі – це не сенсація, але новина, яка не промайне повз вуха. Так і в нашій Магдалинівці сталася така подія.


Поява кількох десятків робочих місць радує жителів, широкий асортимент приваблює покупців. Та, як-то кажуть, маємо «але». Відсутність елементарної вихованості та поваги в окремих працівників нового продуктового, таких як Валентина С., до клієнтів може створити тріщину на репутації магазину. Через образливе та зневажливе ставлення  на робочому місці панянка мала б поплатитися як мінімум доганою чи зауваженням з боку керівництва. Прикро, що ця людина не цінить своє робоче місце та вважає за потрібне принижувати клієнтів та осуджувати їх вибір товару.

Метою цієї статті не є «виховання» чи образа цієї жінки. Сьогодні головною потребою для України є, окрім мирного завершення неоголошеної Росією війни, ще й, як на мене, вступ до Євросоюзу. Тож нагадаю, що Європа починається з тебе, з кожного.  Аби в майбутньому суспільство не потерпало від хамовитих працівників сфери послуг, раджу зупиняти такі прояви вже сьогодні, не даючи паростку зневаги до клієнтів пустити пагін та закріпитися міцним коренем свавілля!

 Кирилюк Анастасія

Комментариев нет:

Отправить комментарий