понедельник, 21 июля 2014 г.

За молоддю - майбутнє…


Розмови про неоголошену підлу війну не вчухають… 

Шпальти газет майорять кривавими світлинами з подій на сході України.

Совісні й не зовсім  кореспонденти телеканалів не втрачають нагоду побувати в гарячій точці, аби донести інформацію до людей чи вести пропаганду. «Всім зрозуміло, що інформаційні та дезінформаційні кампанії  - така ж частина війни як і біганина з автоматом», - зауважує на своєму блозі Навальний Олексій.


Ця війна стала поштовхом до вибуху патріотизму серед молоді. Вишиванкам серед натовпу вже не дивується ніхто , а зображення гербу України на «Парусі» вразило весь Інтернет-простір. Молоді люди – рушійна сила сьогодення, світле майбутнє нашої країни. Пропоную зачитати вам думки студентів стосовно останніх подій.


Гусак Таїса, 18 років
Студентка НГУ
Магдалинівка

«На мою думку, однією з головних проблем нашої держави є відсутність єдності серед самих українців. 

Зараз як ніколи потрібно розуміти, що ті нещастя, які спіткають Україну, стали наслідком не лише жорстокої політичної гри, а й безвідповідальності та відчуження громадян від національної ідеї. Замість того, щоб об`єднатися задля розквіту України, кожен думає лише про власні інтереси. І доки ми не зрозуміємо, що це наша держава і ніхто як не ми не буде займатися її розбудовою, країна з колін не встане»

\

Зуб Катерина, 18 роківстудентка ЛНУ ім. І. Франкам. Кременець, Тернопільська обл.


«Я жителька невеличкого містечка Кременець, але як ніхто інший переймаюся ситуацією, яка склалася у нашій країні. Невже на її теренах не буде спокою,невже такий народ,як український, споконвіків й до сьогодні боротиметься за те, що є істинним- воля? Хочу наголосити на тому, що цей рік був випробувальним в історії нашої нації...
Усе,що ми можемо спостерігати зараз і спостерігали декілька місяців тому, -  це мирне волевиявлення українців,а потім вже політична складова протестів..хоч і спостерігаємо страх в очах матерів й інших людей, але впевнено йдемо до перемоги..У нашому місті є чимало біженців із Криму, яким наші краяни надають не лише фінансову допомогу, а й допомогу в плані моралі..І я вже цим пишаюся,адже змогла стати частинкою такої масштабної,але справедливої боротьби..»




Дудко Наталія, 18 років
Студентка ДДФА
Магдалинівка

«Підтримую українську армію. 
Сподіваюся лише на краще. Впевнена, що ситуація в Україні в найкоротший період стане ліпшою і ніякі окупанти не чіпатимуть наших земель».









Дудко Вадим, 18 років
Студент  ДДАЕУ
с. Дмухайлівка

«Насиллю не місце в сучасному суспільстві. Люди не повинні зазнавати страждань через примхи диктаторів, як Путін».










Бакум Володимир: 

Студент ПДАБА
Учасник АТО
С. Топчино 

«Ставлюся до цих подій, як будь-яка нормальна людина, негативно. Скільки зі мною служило молодих хлопців… Всі думали лише про одне: повернутися додому живими.
Як кажуть, не було щастя та нещастя  допомогло. З початком цієї війни народ об’єднався, не ділить більше країну на схід і захід, південь та північ. Є лише одна країна: єдина Україна! Скоріше б настав край війні та всі повернулися додому живими!»




                                        
                                        Рижов Дмитро 

Студент
С. Оленівка

«Я вважаю, що спочатку потрібно завершити АТО на Донбасі. І нарешті всі повинні зрозуміти, що наша країна - єдина.
У нас велика кількість проблем, ворогів, як зовні, так і всередині, зруйновані міста, але це наша земля, і вона полита кров"ю патріотів.
Наше завдання - прикласти всі зусилля для того, щоб відстояти наш сувер
енітет, незалежність і збудувати таку державу, яка стала б прикладом для інших
країн»




Головко Анна

Студентка ДДАЕУ
С. Почино-Софіївка

"З давніх часів наша країна боролася за свою незалежність , і коли вона її нарешті отримала, то виникла нова загроза втратити її знову. На жаль, біда прийшла звідти, звідки її не чекали...
Спочатку анексія Криму... Потім - війна на Донбасі... Смерть солдатів... Скалічені життя людей... Україна не заслуговує такої долі! Не за це боролися наші предки!
Я думаю, що людина сама ствоює державу, в якій вона живе, тому тільки від нас залежить, якою буде наша Україна завтра. У нас є всі шанси. Головне - щоб ми були єдиними."

На хвилі подій Головко Анна склала вірш:

Ми всі – українці – велика сім'я,
Єдина, згуртована, сильна!
У наших серцях звучить пісня одна – 
Це славний наш гімн України!
Ми всі – патріоти своєї землі,
Наш стяг – то блакитнеє небо,
То наші широкі лани золоті,
І щедрість безкрайнього степу.
Дніпро наш могутній, козацька душа,
І пісня вкраїнськая мила,
Калина червона в саду достига – 
Це все - наша рідна країна!
Давайте ж всі разом її боронить,
У єдності вся наша сила!
У горя хвилину і в радості мить
Підтримайте ВСІ Батьківщину.

Патріотичний настрій молоді підіймає дух. Я впевнена, що такі люди будуть творити славне майбутнє. 




Кирилюк Анастасія
Студентка ЛНУ ім. І. Франка

Комментариев нет:

Отправить комментарий